بلد الجدعان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

    عايزه فراخك تطلع مقرمشه؟؟بسيطه تعالي

    madleen_90
    madleen_90
    ابو الجدعنة
    ابو الجدعنة


    الجنس : انثى
    المزاج : عايزه فراخك تطلع مقرمشه؟؟بسيطه تعالي 2a10
    التقييم : 3682
    العمر : 33
    عدد المساهمات : 406
    تقييم الاعضاء : 51

    عايزه فراخك تطلع مقرمشه؟؟بسيطه تعالي Empty عايزه فراخك تطلع مقرمشه؟؟بسيطه تعالي

    مُساهمة من طرف madleen_90 الأحد يناير 31, 2010 3:57 pm

    بتعملي فراخ البنيه لكن مش بتكون مقرمشه
    او البقسماط مش بيثبت عليها
    العلاج هنا




    المكونات

    نص كيلو صدور فراخ اوممكن الوراك او فرخه متقطعه
    يعني حسب الرغبه
    كوب زباديو2بيضه وبقسماط كميه كافيه للتغطيه و2معلقه كبيره دقيق
    معلقه صغيره جنزبيل مطحون
    ملح وفلفل وتوم وزيت للقلي






    الطريقه

    تغسلي الفراخ كويس وتتبليها في الزبادي والملح والفلفل والجنزبيل لمده متقلش عن ساعتين
    بعدكده تجيبي طبق غويط وتكسري فيه البيضتين وتقلبي فيهم
    الدقيق مع شوية ملح وفلفل لحد ما يبقى الخليط سميك كده زي عجينه الكيكه وممكن لو احتجتي تحطي معلقه ميه علشان الخليط
    ميكونشي سميك قوي
    بعد كده تقلبي الفراخ في الخلطه دي وبعدين تغطيها بالبقسماط
    وتحمريها في زيت يكون سخن لكن على نار هايه
    وتطلعيها وتكليها بالهنا والشفا







    هتنسي كنتاكي دا خالص خاصة لو عملتيها مشطشطه شويه

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد مايو 19, 2024 2:58 pm